Privatlivspolitik

 

TOKSVÆRD - HOLME OLSTRUP PASTORATS PERSONDATAPOLITIK - BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Vi har udarbejdet en privatlivspolitik, som er trådt i kraft d. 15. februar 2023. I den nye privatlivspolitik fremgår det tydeligt hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor de indsamles og i hvor lang tid de opbevares. Ligeledes kan du i privatlivspolitikken læse mere om dine rettigheder, hvordan du gør indsigelse eller hvordan du søger indsigt i dine personoplysninger. Toksværd - Holme Olstrup Pastorat behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
 
FORMÅL FOR INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.
Indsamling af personoplysninger i Toksværd - Holme Olstrup Pastorat sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang, du selv giver udtrykt samtykke hertil: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handling så vi kan kommunikere med dig efter dit ønske som f.eks. at sende dig et nyhedsbrev eller din tilmelding til et kirkeligt- eller kulturelt sognearrangement.
Ved tilmelding til et arrangement giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige og, at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker den kirkelige handling.
 
TOKSVÆRD - HOLME OLSTRUP PASTORATS DATAANSVARLIGE
Den dataansvarlige er Toksværd - Holme Olstrup Menighedsråd, Kirkekontoret Toksværd Bygade 61,4684 Holmegaard. Den dataansvarlige er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

AFTALER MED DATABEHANDLERE
Toksværd - Holme Olstrup Menighedsråd har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Toksværd - Holme Olstrup Pastorats vegne:

    • Church Desk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)
    • For at se ChurchDesk’s privatlivspolitik herunder cookies på vores hjemmeside klik her


SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 
ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
Toksværd - Holme Olstrup Menighedsråd er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller framelde dig vores nyhedsbrev eller anden kommunikationsformer f.eks. invitationer til vores arrangementer.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på 7499@sogn.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: 7499@sogn.dk

Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
 
ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Senest opdateret d. 27.01.2023.

ww.kirkervedviby.dk


                         Toksværd - Holme Olstrup pastorat
Kirkekontoret, Toksværd Bygade 61, 4684 Holmegaard    55 56 20 437499@sogn.dk